Spela harpa!

Vi är mycket stolta och glada för att kunna erbjuda undervisning i harpa på LIMUS!

Det är ett fantastiskt instrument med många klangfärger och en stor repertoar att välja ifrån. Som nybörjare startar du med enkla vackra folkvisor och bygger vidare helt enligt egen smak.

Vår lärare Ysella Almqvist arbetar med många orkestrar som frilansmusiker och har samtidigt god erfarenhet av att undervisa barn och ungdomar. Hon har  förmågan att göra det som ser svårt ut enkelt och hon visar metodiskt vägen framåt. Läs mer om henne här.

Ysellas undervisningsdag är lördagar. Platsen är Helgeandsgatan 7.

Barn och ungdomar: välj en kurs på linje 2, fortlöpande terminskurser. Inhopp under terminen är möjlig i mån av plats.
Att växa med musiken: Terminskurser för barn och ungdomar

Vuxna: välj en kurs på linje 3, flexibla paket med tio individuella lektioner. Giltighet 6 månader.
Mindfulness in Music: klippkort för vuxna

God nyhet maj 2018: LIMUS fick ett generöst anslag från De Lekande Barnens Fond för inköp av låneharpor för barn! Nu kan fler barn upptäcka detta härliga instrument! Tack vare Ysellas skickliga förhandlingar med tillverkaren och tillskott från oss själva så fick vi budgeten att räcka för tre jättefina harpor! Färgglada är de också! De är beställda och väntas levereras i början på höstterminen 2018. Vi kan faktiskt knappt bärga oss innan de äntligen får flytta in hos oss 🙂

Anmäl dig här

Prova-på harpa: I samband med våra arrangemang ordnar vi gärna möjlighet att prova-på gratis.

Presentkort: Som för alla andra instrument går det bra att köpa en enda individuell Maxflex-lektion på 50 min för 600 kr inkl 25% moms.  Fyll i kurs 5a) på anmälningsblanketten. 

Nedan: Gertrud Fors spelar “Amazing Graze”:

2018-07-25