Lediga platser just nu

Linje 2: Barn och ungdomar, kontinuerliga kurser:                                    
Nu är vårterminen snart slut och vi tar inte längre in nya elever på restplatser. Vi hänvisar istället till våra sommarklippkort som tar vid redan i mitten på maj. Där finns än så länge lediga platser för alla instrument på olika perioder.

Anmälan till våra sommarklippkort hittar du här.

Inför höstterminen har vi tack vare vårt nya hus utökat antal lediga platser rejält.  Vi hoppas att kunna ta emot alla som anmäler sig tidigt. Skicka in din anmälan direkt och ge oss gärna så många tidsfönster som möjligt. Kom ihåg att vi undervisar även på lördagar och söndagar. Vi kommer kontakta dig personligt och när allt är klart så får du ett välkomstmail av oss. Inskrivna elever som har betalt minst 50% av terminsavgiften har alltid förtur vid schemaläggningen i augusti.

Lättast att få plats/välja tider just nu:

Fiol på måndagar, onsdagar

Gitarr på måndagar, fredagar

Cello på måndagar

NY: Oud (arabisk luta) på onsdagar, söndagar

NY: Visackompanjemang på gitarr/ singer songwriting på lördagar

Anmälningsblanketter till alla kurser inom “Att växa med musiken”, kursnr 2a – 2e, hittar du här.

Linje 3: Klippkort för studenter och vuxna
Som privatskola kan vi oftast erbjuda dig en ledig plats direkt. Starta kan du löpande under hela året. Låt oss veta vilka tider du kan komma till oss.
Anmälan till kurs 3a eller 3b hittar du här.

Linje 1: Music Kindergarten
Vi arbetar enbart med små grupper.  Ju tidigare du anmäler ditt barn desto bättre.
Närmaste kursstart vecka 36. Vi har precis släppt höstens kursutbud och än så länge finns det gott om lediga platser.  Upptäck vår nya kurs “Parents in tune” in “mixed languages” där föräldern får en gitarr i handen för att musicera tillsammans med sitt barn. (Lugn, alla kan lära sig!)

Hela vårt kursutbud på linje ett ser du här: Grupper och tider i Music Kindergarten.
Anmälningsblanketten för kurserna på linje 1 hittar du här.

För de absolut yngsta tipsar vi om:  Babies in tune. Toddlers in tune.  Läs mer här.

Enstaka lediga platser via Staffanstorps musikcheck (sena tider)
Medborgarhuset: piano på torsdagar och fredagar
Uppåkraskolan/Hjärup: piano på måndagar; trummor på tisdagar

Vi försöker utöka vår undervisning i skolorna, men tyvärr är det mycket svårt att få klara besked angående tillgång till rum.

Vi undervisar samtliga instrument och sång via Staffanstorps musikcheck  alla andra dagar i våra lokaler i Lund. Skriv till fredrik.limus@lundsmusiksalong.se som har koll på lediga platser i hela utbudet.

Till undervisning via Staffanstorps musikskolecheck anmäler du dig här.

NYA kurser i Musiklära (ABRSM nivå 1)  för barn 9 – 11 år startar v 36 på fredagar och söndagar. Kurserna heter Accelerando. Begränsat antal platser. Anmäl dig här.

En kurs att upptäcka för vuxna:
Crash course musiklära. Lär dig noter, rytm, m.m. på en helg. Kan delas med upp till tre personer. En perfekt present till dig själv eller en annan musikälskare. Anmälningsblankett med mer info hittar du här.

2019-04-23