Blind date – Provlektioner

Hur känns det att spela det här instrumentet? Kommer jag att gilla den här läraren??
Musiklektioner – passar det mig??? Anledningarna kan vara många att välja en provlektion.

Vi stiftar gärna nya bekantskaper – till instrumenten och till oss!

För alla från 16 år uppåt har vi därför skapat vår “Maxflex”-lektion som är en enskild lektion på 50 minuter. Du anmäler dig här och anger vilket instrument du vill prova. Ange också om det handlar om att lära känna ett instrument eller om du redan har spelat för en annan lärare och vill känna efter om vår lärare passar dig.

Vi återkommer till dig med förslag på en ledig tid med en av våra lärare. När ni har kommit överens så skickas ett välkomstmail till dig där det bekräftas tid, plats och lärare. Har du redan ett eget instrument, så tar du det så klart med dig. Meddela oss redan vid anmälan om du behöver låna ett av våra instrument till provlektionen.

Maxflex gäller för ett enda tillfälle. Vill du därefter fortsätta hos oss (det vill du såklart!) så kan du som är mellan 16 och 19 år gammal ansöka om plats på vår linje två. Från och med 18 år uppåt kan du också förvärva ett flexibelt 10-klippkort på vår linje 3.

Special offer: Istället för att starta med Maxflex kan du också anmäla dig direkt till kursen 3a) eller 3b). Säg till vid anmälan och vi lämnar möjlighet att avbryta kursen efter första lektionen. Du betalar samma som om du hade köpt ett Maxflex. Men se upp särskilda regler gäller om du vill avbryta ett klippkort efter första lektionen.

Anmälan till maxflex

Anmälan till 3a och 3b

Regler för att avbryta ett klippkort

Inte 16 år gammal än? På LIMUS bjuder vi gratis på en “blind date” 20 min för barn mellan 7 och 16 år.
En provlektion för barn 7 – 16 år kan bara användas en gång per instrument.

Välkommen!

PS: Du vet så klart att en riktig bekantskap med ett instrument och en lärare tar längre tid än bara en lektion 🙂