Musicera mera! – sommarklippkort

Våra sommarklippkort, individuella lektioner mellan maj och augusti,  är perfekt lämpade för prova-på, kom-igång eller för alla som redan spelar och vill musicera mera.

Vi ordnar dessutom en mysig sommarkonsert i vecka 28 där alla sommarelever, stora som små, får spela för och lyssna på varandra. Det ingår så klart i kurspriset!

Anmälan

Lilla sommarklippkortet, Sjuklippkortet, Miniklippkortet, Stora sommarklippkortet de luxe:  Gäller både vuxna och barn/ungdomar.  Du startar när som helst fr o m 15 maj (!) och avtalar individuella lektioner med din lärare. Sista lektionen måste tas ut innan den 16e augusti.

En eller två av intensivveckorna 26, 27, 28, eller 33 med undervisning varje dag är det perfekta tillfället för dig som brinner för att lära dig mycket. Låt dig överraskas av hur långt du kommer på enbart en vecka!

I år har vi även utökat utbudet med ett dagläger och en kvällskurs, se nedan! Och självklart fortsätter vi med fortbildning för kollegor från andra skolor för att sprida kunskap om ABRSM. Vi vet vilket utmärkt verktyg ABRSM är för alla professionella pedagoger.

Prisex (alla priser inkl 25% moms)
5 ggr 45 min 2 700 kr
7 ggr 45 min 3 400 kr
5 ggr 30 min 1 920 kr.

Välj mellan piano, fiol, altfiol, violoncello, gitarr, elgitarr, saxofon, klarinett, blockflöjt, dragspel, solosång och harpa.
Som vanligt erbjuder vi undervisning på ett flertal språk.
Länk till anmälan

Nytt för 2020!

  • Dagläger för musikcheckselever 7–8 år i vecka 25!

Från rörelseimprovisation & lek till notläsning & spel. Flera lektionspass/grupper per dag. Mån till tors kl 9.00 –13.30 inkl lunch. I samarbete med MoV (Mozarts vänner)
1 400 kr

  • Kvällskurs för dig som är på ABRSM nivå III –VII i vecka 25

Den musikaliska dialogen. Gruppen pratar och resonerar kring musikens byggstenar och musicerar med varandra. Lär dig mer om att forma ditt eget uttryck. Ett lektionspass  per dag. Mån-tors ll 16.30 –19.00 inkl fika. I samarbete med MoV (Mozarts vänner)
720 kr

Fler alternativ:
ABRSM fortbildning för pedagoger