samarbetspartners

Goda samarbeten glädjer många.

Vi samarbetar med firman Juhl Sörensen Köpenhamn www.piano.dk och www.piano.se. Firma Juhl Sörensen ansvarar för stämningar och instrumentvård av våra pianon och flyglar.
Inför ett ev. köp kan du hos oss pröva olika storlekar av nya Kawaipianon och – flyglar, även olika Yahamapianon och digitalpianon.
Anmälan till instrumentprövning via info@lundsmusiksalong.se
Våra elever erbjuds rabatt vid köp av instrument. Prata med Morten Juhl Sörensen eller med Jan Beck Eriksson.

Har du inget eget övningspiano kan du hyra eller hyrköpa via Juhl Sörensen.
Tänk på att de har marknadens finaste instrument till mycket förmånliga priser.

Handledare/praktik: Vi tar regelbundet emot praktiserande studenter från Musikhögskolan i Malmö www.mhm.lu.se

Mentorskap: Vi glädjer oss åt mångårigt aktivt mentorskap av Prof Ann- Krestin Vernersson från Musikhögskolan i Malmö inom ämnen rytmik och metodik för de yngre barnen. Även Prof Hans Pålsson, piano, Lars Jöneteg, violin och Ninni Carr, folkmusik, alla Musikhögskolan i Malmö, är viktiga kontinuerliga bollplank i vårt arbete, utöver deras arbete hos oss som gästlärare.

Internationella musikcertifieringar: Vi samarbetar med ABRSM, The Associated Board of the Royal schools of Music som ordnar regelbundna besök av examinatorer från England. Elever från andra skolor eller från privatlärare är välkomna att göra såväl sin praktiska examen som sin musikteoriskrivning hos oss.  Vi ordnar även fortbildningar för lärare på andra skolor för att sprida kunskap om ABRSM.

Lunds Kommun, kultur- och fritidsförvaltningen: vi samarbetar kring större arrangemang som Vinterlund, Sommarlund och Kulturnatten.  Via Lunds musikcheck är vi en auktoriserad leverantör av musikundervisning på ungas fritid i Lunds kommun.

Lunds Kommun, vård- och omsorgsförvaltningen: vi samarbetar kring arrangemang för seniorer, t ex Julmusik på äldreboende.

Bildcred! “Ögat hör”, brukar vi säga. Därför er vi mycket tacksamma att ibland få använda foton från duktiga fotografer som Erik Hirschfeld,  Leif Jansson och Jan Nordén. På Jans hemsida kan du alltid hitta aktuella serier som han just har tagit hos oss. Hittar du inte det du söker så kontakta honom.

Författaren och poeten Niklas Törnlund: Efter gemensamma projekt 2017 och 2018 glädjer vi oss åt kontinuerligt samarbete från och med augusti 2020. Niklas Törnlund anordnar egna lektioner och workshops med egen firma i våra lokaler.

Lunds Universitet/Odeum: vårt mångåriga samarbete kring studenters övningsmöjlighet i våra lokaler har gått ut 2020-09-30. Vi bestämde att inte förlänga avtalet p g a upprepade säkerhetsproblem och administrativt strul. Vi är öppna att uppta ett samarbete om förutsättningarna visar sig vara tryggare för oss och våra inventarier.

Staffanstorps Kommun: Via Staffanstorps musikcheck är vi en auktoriserad leverantör av musikundervisning på ungas fritid i Staffanstorps kommun.

© Gabriele Katthän

Vi samarbetar även med…

ABRSMABRSM

ABRSM

Stadsevent.se - Evenemang i Focus