Musikcheck med LIMUS i Hjärup och Staffanstorp

För LIMUS Musikskola i Hjärup och Staffanstorp gäller samma låga egenavgift som på kommunala musikskolan. Alla unga 7-20 år kan få en sk musikcheck för kontinuerlig undervisning hos oss. Checken gäller så länge man bor i kommunen.

LIMUS Pianoworkshop m Fredrik Närhet: LIMUS lärare kommer till Hjärup och Medborgarhuset. Dessutom har vi två egna Musikhus i Lund som är utrustade på bästa sätt och tillgängliga 7 dagar i veckan. Dit får även elever med Staffanstorps Musikcheck komma!

Därmed får alla barn och ungdomar i kommunen tillgång till vårt fantastiska kursutbud med många olika instrument, undervisning på olika språk och högt kvalificerade lärare.

Vår skola drivs av oss lärare. Vi är effektiva och målinriktade. Därför får vi musikchecken att räcka långt. Våra musikcheckselever får 13 lektioner på 25 minuter per termin + två längre ensemblelektioner. De har självklart också tillgång till alla våra olika projekt och vår livliga konsertverksamhet.

OBS! OBS! OBS! Starta med en intresseanmälan!

Staffanstorps system för bokning av musiklektioner, Studyalong, passar inte vårt personliga arbetssätt. Lediga platser synliggör vi sällan, även om vi har dem. Vi ber i första hand om er intresseanmälan. Sedan ringer vi upp och stämmer av tider, lärare och undervisningsplats. Först därefter bokar ni fast och betalar för platsen.

För att anmäla ditt barn via Staffanstorp eller göra en intresseanmälan, skapa först ett konto här. Du behöver sedan lägga till ditt barn i systemet. Sedan bläddrar du bland våra kurser i kurskatalogen här (Välj LIMUS under “Skola”). Några kurser går att boka direkt, men för de som verkar stängda ber vi att ni gör en intresseanmälan enligt ovanstående.

Behöver du hjälp och guide för din anmälan ring gärna 0702-46 03 71.S-torp 7

LIMUS skickar sex olika lärare till lokaler som vi får tillgång till via Staffanstorps kommun.

Läsåret 2023 /2024 finns vi här:
Hjärup, tisdag: Piano, Uppåkraskolan
Hjärup, onsdag:
Piano, Uppåkraskolan
Hjärup, lördag: Piano, Uppåkraskolan
Staffanstorp, torsdag:
Piano, Medborgarhuset
Staffanstorp, fredag: Gitarr, elgitarr, trummor och ensembler, Medborgarhuset
Staffanstorp, söndag:
Gitarr, elgitarr, trummor och ensembler, Medborgarhuset
                                              Piano, dragspel, Medborgarhuset
Många fler instrument och tider är tillgängliga i våra egna hus i Lund där vi är 25 lärare. 

Kostnaden/egenavgiften per termin är 1500 kr per ämneskurs. Kommunen fakturerar. LIMUS at LIs 1

Tilläggskurs!
Vi vet att många tycker att lektioner med 25 minuter är för korta.
Vi har därför skräddarsytt ett tilläggspaket på 13 x 15 min för totalt 40 minuters lektioner + två grupplektioner. Priset är 2 800 kr inkl 25% moms.  Anmäl dig direkt via Speedadmin här. Tilläggskursen faktureras av LIMUS.

Vi tar löpande in elever under terminen under förutsättning att vi har plats. För avanmälan, se våra regler för sjukanmälan och avbokning.

Alla lärare på LIMUS har en gedigen klassisk musikutbildning, kan undervisa olika musikstilar och är aktiva som musiker. Verksamhetsansvarig för Staffanstorp är pianisten Fredrik Schützer med diplom både från Musikhögskolan i Malmö och engelska ABRSM (LRSM). Om du har frågor så maila gärna till fredrik.limus@lundsmusiksalong.se.

Är du äldre än 20 år så välkomnar vi dig till våra ordinarie kurser. Under sommaren kan du musicera hos oss genom ett sommarklippkort. Anmälan här

Välkommen du också!

2023-08-23

Tidningsartikel om LIMUS i Staffanstorp (Spegeln)

LIMUS-workshop2LIMUS liten cellistS-torp 8 2014Längtan 1

Läs artikeln i Spegeln om vår resa till Ozzano

I juni 2018 hade LIMUS glädjen att få besöka Ozzano, Italien för ett utbyte med deras musikskola. Ozzano är vänort till Staffanstorp och ligger nära Bologna. Vi blev inbjudna redan 2016 när en delegation från orten var på besök i Staffanstorps kommun.

Det blev en fantastisk vecka med musicerande, konserter, utflykter, besök på musikmuseum, god mat och fin internationell (!) samvaro. Se bilder här och filmer här!

***