Anna Socha

LimuskvartettenAnna kommer ursprungligen från Polen där hon påbörjade sin musikutbildning. Hon är utbildad instrumental- och ensemblepedagog vid Musikhögskolan i Malmö. Hon är också examinerad enligt ABRSM både i cello och piano. Anna har cello som huvudinstrument, en fördjupning inom piano och sedan 2021 även i harpa. Hon är en hängiven kammarmusiker som under åren har ingått i många av LIMUS olika projekt. Hon har även under en tid varit medlem i Lunds Stadsorkester.

Först och främst är hon en pedagog som med stor kunskap, empati och kreativitet utvecklar varje elevs förmåga att lära sig mer på sitt instrument. En viktig del i hennes undervisning är att lära sig samspela, både som cellist, pianist och harpist. Hennes elever deltar med fina resultat i de internationella musikcertifikationer enligt ABRSM och självklart gärna i skolans olika konserter.

Sin fritid spenderar hon gärna ute i naturen eller med bildkonst. Många av oss kommer ihåg hennes fantastiska scenbilder när Johan-Magnus Sjöbergs Skrylle-Walk uruppfördes 2021.

På LIMUS undervisar Anna cello, celloensemble och nybörjare i piano och harpa.

Sedan 2018 är hon linjeansvarig för Music Kindergarten. LIMUS linje 1 för förskolebarn.

Undervisningsspråk: svenska, engelska och polska.Limus Anna Socha