Signe Olofsson

Signe Olofsson, certifierad på nivå 7 enligt ARSM, tillkoLIMUS Signe Om som lärare hösten 2013. Signe är uppväxt med musik – hennes far är tonsättaren Kent Olofsson. 2014 uruppförde Signe “Toccata” i Lunds stadshall, en komposition som Kent skrivit för sin dotter. Hon deltar flitigt i alla konserter med Young academy och har 2014 även hunnit med sin första solokonsert.

Signe är yngst i LIMUS lärarkår men har sedan flera år varit extraresurs i produktioner med skolans yngsta barn. Hon kombinerar gärna piano med sång, spelar gitarr och har ett fenomenalt minne.

Själv går hon sista året på IB-programmet på Katedralskolan, sjunger i flera körer och spelar i jazzensemble. Hon förbereder sig för högsta nivån inom Grades och ett liv som professionell musiker.LIMUS Young academy

Som UNGLÄRARE på LIMUS bidrar Signe med musikalisk leklust och utmärkta språkkunskaper. Hon undervisar i Pianolek på lördagar. 2015 har hon även börjat med några individuella pianoelever i tätt metodiskt utbyte med sin pianolärare Gabriele Katthän.