Lunds Kommuns presentkort kan användas på LIMUS Musikskola

Efter ännu ett år präglat av pandemin ger Lunds Kommun sina medarbetare på  en personalbonus i form av ett presentkort på 600 kr. Kortet är giltigt från 15 dec 2021 till 30 juni 2022 och kan även överlåtas till andra.

Lunds Kommun har godkänt LIMUS Musikskola som leverantör – det är vi mycket glada för! Du kan alltså använda din bonus som delbetalning för en kursavgift på LIMUS Musikskola. Bestäm vilket instrument som tilltalar ditt hjärta och känn dig varmt välkommen! Vi hjälper dig vidare in i musikens stora värld.

Valbara är alla kurser med individuella musiklektioner från 9 år och uppåt.

Så här går det till: Du anmäler dig online som alla andra våra elever.

Ange i kommentaren att du vill utnyttja din personalbonus/ditt presentkort och vilket belopp du vill använda. Skriv också ner önskade dagar och tidsfönster för dina lektioner.

Precis som vi gör med alla andra våra elever så ringer vår samordnare upp dig och diskuterar tider och tillgång till plats. När detta är klart så ger du oss de nio siffror av ditt kort och vi drar det önskade beloppet från ditt kort. Därefter skickar vi dig en faktura för återstående kursavgift där vi även redovisar hur mycket som har dragits från ditt presentkort.

På LIMUS får du alltid ett välkomstmail som bekräftar vad ni har kommit överens om med samordnaren. Du kan starta din kurs så snart du vill. Vi vill vara öppna med att vi har kö till vissa instrument på linje 2. Däremot finns ingen kö till klippkorten. Mycket god tillgång finns just nu till de korta Vinterklippkorten med 3 individuella lektioner. Se upp – de gäller bara till och med den 9 januari.

Om du vill använda kommunens presentkort kan du välja mellan:

– Maxflex – en lektion på 50 min
– Säsongklippkort: Vinterklippkort, Sommarklippkort (alla åldrar från 9 år uppåt) Mer info här.
– Terminskurser på linje 2 (enbart barn och ungdomar) Mer info här.
– Tioklippkort (enbart vuxna) som gäller 6 månader. Mer info här.

I vår onlineanmälan bestämmer du först instrument och därefter väljer du kurs.

Giltighet: Kommunens presentkort gäller  till den 30 juni. Köper du ett klippkort så gäller därefter respektives klippkorts giltighetstider. Ångerrätt/retur: För den delen som vi fakturerar gäller våra regler. För retur gällande Lunds Kommuns presentkort gäller kommunens regler.

Instrument: Du behöver ha ett eget instrument. Vi kan tipsa dig om köp. Vi kan också tipsa dig om var du kan hyra instrument – själv hyr vi bara ut i väldig liten omfattning. Vill du lära dig spela piano så bör du helst ha ett akustiskt piano eller ett digitalpiano hemma.

Hos oss pratar du alltid med ett proffs – hör av dig om du funderar på något!

Fredrik Schützer (Samordning av platser och tider): fredrik.limus@lundsmusiksalong.se
Mohan Zheng (Teknisk hantering med kommunens betalsystem): mohan.limus@lundsmusiksalong.se
Jin Kuh (Fakturering): jin.limus@lundsmusiksalong.se